Student, Digital ljudproduktion, 180 hp

Foto på Mira

Mira, Digital ljudproduktion

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag är en positiv person som älskar att resa. Jag är även driven – när jag sätter ett mål för mig själv ser jag till att jag alltid uppnår det målet.

Jag läser Digital ljudproduktion och gick Estetik och media på gymnasiet.

Intervju med Mira

Varför valde du att studera på BTH?

Jag valde BTH för deras ljudprogram, det var det enda program som jag lockades av. BTH har även en av de tre största ljudstudiorna i Sverige vilket stod ut från de andra skolorna. Det skadade inte heller att skolan ligger precis vid vattnet och har en jättebra utsikt.

Vad uppskattar du mest med BTH?

Våra drivna lärare som ställer upp och hjälper oss med allt, men mest av allt ljudstudion och alla andra resurser vi får tillgång till.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Var inte rädd att söka om du inte har några förkunskaper inom ljud. Jag kunde i princip ingenting om ljudproduktion (förutom lite filmljud då jag gick estetik och media på gymnasiet) när jag började här, och det har inte gått en dag då jag inte har kunnat hänga med på uppgifter eller annat.

Fråga Mira

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×