PRODUKTUTVECKLING HÄLSOFRÄMJANDE INNOVATION

Vi söker dig som har kunskaper i produktutveckling, intresse för hälsa och vill utmana dig att tillsammans med oss utveckla en innovation för framtiden för att främja rygghälsa och därigenom den allmänna folkhälsan.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-04-30

Företagsnamn: Inspirera & Co AB

Mail till kontaktperson: emma@posture.se

Länk till företag: http://www.swedishposture.se

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Maskinteknik

Vi är ett företag som är ledande på att utveckla förebyggande och välgörande hälsoprodukter för rygghälsa. Genom åren har vi bland annat utvecklat den första påminnande selen för bättre hållning, har utvecklat och patenterat en hållnings t-shirt och har utvecklat och patenterat ett ergonomiskt bärsystem för ryggsäckar. Nu jobbar vi på nya innovationer och i den processen behöver vi nya idéer, skarpa hjärnor, innovativa krafter från orädda och ihärdiga studenter som vill hjälpa oss på den resan. Projektets längd kan vi vara flexibla med men vi antar att 3 månader är en lämplig tidshorisont.

Projektet kommer innefatta 3 faser.
1) Idé, research och brainstormning.
2) Analys, prototypframtagning, argumentation, USP.
3) Göra redo för produktion och go to market strategy.

Ni kommer få en handledare från vårt team och ni kommer kunna dra nytta av alla våra erfarenheter, kontakter och medicinskt/fysiologiskt kunniga personer i vårt nätverk för att kunna utveckla bästa produktnyheten.

Vem är du? Du går en utbildning där du fått lära sig om produktdesign, produktutveckling, CAD, materiallära eller liknande. Du har ett intresse för kroppen och hälsa. Du är ambitiös, ihärdig, orädd och älskar av att lära genom att göra.

Anmäl er genom att skicka ett mail beskriva dig själv, din kompetens och varför du vill ha uppdraget till emma@posture.se. Uppdraget är oavlönat men det finns möjlighet på royalty/kickback på kommande försäljning när/om produktidé lanseras på marknaden.

Tillbaka
Do you have a question? Type it here and we will get back to you as soon as possible!
×