Föreläsning inom BTH idrottsakademi: Mr Tourette och jag

Tid: 6 mars 2023 19:00-20:30
Plats: Multisalen, Campus Karlskrona

BTH idrottsakademi har i samverkan med RF SISU Blekinge, bjudit in Pelle Sandstrak, författare och föreläsare med egna erfarenheter inom psykisk ohälsa för en föreläsning om det positivt störda. Hur vi kan se alla människor och deras förmågor utanför den invanda normen.

Om föreläsningen
”Idrotten blev en frizon, min psykiska ohälsa blev hälsosam – min kropp och hjärna blev tvungna att samarbeta i nuet. Den fysiska aktiviteten slog knock out på tvångstankarna, bjöd in ticsen i prestationen. Jag började tycka om mig själv.”

Om personen
Pelle Sandstrak, från uteliggare i Norge till inneliggare i Sverige. Hur bemöta det ovanliga, vem är vanlig, vem tror sig vara normal?

Pelle Sandstrak berättar om de människor som såg hans personlighet, som inkluderade honom i gemensamheten, inte bara såg på honom som en diagnos och udda freak. Här gestaltar och berättar han med absurd humor och gravt allvar om sina erfarenheter som kommer ge dig värdefulla stördhetstips att släppa det ingrodda vanlighetstänket.

Med hjälp av en egen tourette-energi och andra människors positiva stördhet (iStörd) fick Pelle en positiv självbild och framgång professionellt som privat.

Föreläsningen ges även via Zoom: https://bth.zoom.us/j/9773326670

Föreläsningen är gratis och ingen föranmälan behövs!

Loading Map....
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×