Näringslivsdagarna i Karlskrona – fokus på samverkan och nya affärer

Tid: 12 oktober 2017-13 oktober 2017 (heldag)
Plats: NKT Arena

På torsdag öppnar Karlskronas näringslivsdagar på NKT Arena. Fokus på årets mässa ligger på samverkan och nya affärer och BTH är naturligtvis på plats.

Som vanligt är du välkommen att besöka BTH i vår monter (3:13). I år låter vi besökare få känna på vad våra spelutvecklare gör, samt testa augmented reality och se nerskalade prototyper som används för utveckling av autonoma fordon tillsammans med Volvo CE. Det kommer även finnas 3D-print på plats och självklart finns det information om BTH och vårt utbildningsutbud genom kataloger och broschyrer.

Dessutom kommer Martin Söderberg från BTH idrottsakademi att tala om elitidrott, studier och näringsliv för ökad tillväxt. Honom hör ni kl. 13:30 på fredag i tennishallen plats A.

Även Rosenboms nation kommer att vara på plats vid Centercourt för att arrangera en exjobbsmässa under fredagen mellan 13:15 -15:45. Volvo, EBP, Telenor och Outpost 24 är några av de företag som under dagen kommer att möta högskolestudenter som snart ska skriva sina examensarbeten.

Näringslivsdagarna äger rum på NKT Arena;
Torsdag 12 oktober: 14:00 – 18:30
Fredag 13 oktober: 09:00 – 16:00

Laddar Karta...