Träna din hjärna – föreläsning med Anders Hansen

Tid: 16 mars 2021 19:00-20:30

BTH idrottsakademi har i samverkan med RF SISU Blekinge, bjudit in Anders Hansen, överläkare psykiatri och välkänd författare. Anders är just nu högaktuell i andra säsongen av den populärvetenskapliga tv-serien ”Din hjärna” som sänds på SVT.

När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre. Träningen påverkar även koncentrationen, minnet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare!

Anders Hansen kommer i föreläsningen ge konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering.

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och författare till ”Hälsa på recept”, ”Hjärnstark” och ”Skärmhjärnan”. Hans böcker är hittills översatta till 22 språk. Anders är en efterfrågad föreläsare och har medverkat i tv-program som Vetenskapens värld, Nobelstudion och Skavlan. År 2019 slog han lyssnarrekord med sitt sommarprat i P1 och är just nu aktuell i andra säsongen av den populärvetenskapliga tv-serien ”Din hjärna” på SVT.

Föreläsningen sker live via YouTube

 

Karta saknas för det här tillfället