Lunchföreläsning av Skanska den 18 november

Skanska besöker BTHs civilingenjörsprogram i Industriell Ekonomi under en lunchföreläsning för att berätta mer om studentprogrammet Skanska 21. Inbjudan nedan riktar sig till våra studenter i årskurs 4.

Datum: Fredagen den 18 november 2016

Tid: Kl. 12.00-13.00 i sal J1640. 

Mer information följer nedan:

Skanska 21

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag och vi vill gärna se dig som vår framtida medarbetare! Som deltagare i Skanska 21 får du en unik inblick i vår verksamhet samtidigt som du knyter viktiga kontakter inför din framtid. Du erbjuds ett intressant sommarjobb och exjobb hos oss, under programmet får du stora möjligheter till personlig utveckling och en fadder. Vårt mål är att ditt deltagande i programmet förhoppningsvis leder till att du blir anställd hos oss. Skanska 21 ger dig erfarenheter som du kan ha nytta av hela livet.

Sök till Skanska 21 om du är en engagerad person med ett genuint intresse för bygg- och projektutvecklingsbranschen och drivs av lusten att få utveckla morgondagens hållbara samhälle med oss. Att ha toppbetyg och erfarenhet av branschen är självklart positivt men det är inte allt; det viktigast är ett genuint intresse för branschen och att du ser Skanska som ett framtidsföretag som du vill arbeta på efter examen.

Vem kan söka?

Skanska 21 är programmet för dig som läser fjärde året på Väg och vatten, Lantmäteri, Samhällsbyggnadsteknik, Arkitektur och teknik, Civilingenjör arkitektur eller Industriell ekonomi. Programmet startar i slutet på ditt fjärde utbildningsår och pågår parallellt med dina ordinarie studier fram till din examen. 

Nyfiken?

Kom på vår föreläsning, där du får inblick i programmet och möjlighet att ställa frågor.

Till dess kan du läsa mer på www.skanska.se/21

Skanska bjuder på lunch och därför önskar vi att deltagarna anmäler sig senast den 7 november. Instruktioner gällande anmälan har gått ut via e-post tidigare till samtliga studenter i årskurs 4. 

Varmt välkomna!

13 oktober 2016

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×