Lunchseminarium med Capgemini den 9 mars kl 12.15 i J1650

Alla studenter som är intresserade av att fortsätta sin karriär inom IT-branschen och är inne på sina sista studieår se hit!

Fredagen 9 mars klockan 12.15 kommer Capgemini Växjö till BTH, Campus Gräsvik för att informera om graduateprogrammet ignITe! Programmet är ämnat för framtidens konsulter inom IT och sträcker sig över 18 månaders. Under lunchföreläsningen kommer Capgemini även att bjuda deltagare på en lättare lunch. Är du intresserad av en framtida karriär som software engineer, tester, business analyst eller project manager? Då är graduateprogrammet någonting för dig!

Vilka är Capgemini?

Capgemini är ett världsomspännande konsultföretag med över 190 000 anställda i över 40 länder. Konsulttjänster på Capgemini riktar sig främst IT, men företaget har en bred kompetensbas.

Vad är ignITe?

År 2016 vann Capgeminis graduateprogram andraplatsen i Traineepriset 2016, ett pris där Sveriges toppstudenter är jury och röstar fram Sveriges populäraste traineeprogram. På ignITe utvecklas du tillsammans med ditt uppdrag, din mentor, och en utbildningsplan för att bli framtidens toppkonsult.

Krav för att kunna deltaga under lunchföreläsningen är att man dels anmäler sig, dels läser ett program med inriktning mot IT eller har ambition att arbeta inom IT samt att man är inne på sista eller näst sista studieåret i utbildningen.

Förutom lunchseminariet kommer Capgemini att hålla i rekryteringsintervjuer under eftermiddagen onsdagen den 14 mars. Mer information om detta kommer ges under lunchföreläsning den 9 mars i sal J1650, Campus Gräsvik, BTH. Rekryteringsintervjuer kommer hållas på BTH med representanter från Capgeminis Växjökontor.

 

Anmälan till lunchföreläsningen görs via nedan länk:

https://form.bthstudent.se/eken/

OBS! Sista anmälningsdag för deltagande på lunchföreläsningen är onsdagen den 7 mars klockan 12.00. Det råder begränsat antal platser på lunchföreläsningen så anmäl er i tid.

Vi ses den 9 mars!

2 mars 2018