Lunchseminarium med Skanska den 16 november kl 12.00-13.00 i sal J1640

Starta din framtid med Skanska 21

Skanska besöker studenter i årskurs 4 på civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Blekinge Tekniska Högskola under en lunchföreläsning för att berätta mer om studentprogrammet Skanska 21.

Datum: Torsdagen den 16 november

Tid: 12.00–13.00

Plats: J1640

Anmälan: Ja, senast den 10 nov enligt utskickad inbjudan av programansvarig.

Vill du ha ett utmanande och spännande jobb i ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag? Skanska 21 syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att ta de första kliven in i din kommande yrkesroll hos oss på Skanska. Vare sig det är som framtida ledare inom vår bygg- och projektutvecklingsverksamhet, som ledare inom vår industriella verksamhet, som specialist på vår avdelning för teknisk spetskompetens eller som inköpare.

Skanska 21 startar i slutet av ditt fjärde utbildningsår och pågår parallellt med dina ordinarie studier fram till din examen. I samband med din examen övergår studentprogrammet till en anställning hos oss.

Vem kan ansöka?

Skanska 21 är programmet för dig som utbildar dig till civilingenjör inom industriell ekonomi på Blekinge Tekniska Högskola eller något annat universitet runtom i landet. Du ansöker under höstterminen i år 4 fram till den 1 december.

Nyfiken?

Kom på vår lunchföreläsning, där du får inblick i programmet och möjlighet att ställa frågor. Till dess kan du läsa mer på www.skanska.se/21

Skanska bjuder på lunch, anmäl därför ev. specialkost i anmälan enligt utskickad inbjudan.

Varmt välkommen!

4 november 2017