Antagen till BTH? Grattis till din studieplats!

studenter BTH

Vi är glada att du har valt att studera vid BTH, Blekinge Tekniska Högskola. Glöm inte att tacka ja till din studieplats senast den 27 juli.

På webbsidan ”Nyss antagen” har vi samlat viktig information för dig som är ny student hos oss. Här hittar du bland annat information om hur du söker bostad samt en checklista med saker du behöver fixa innan terminen startar.

Introduktionsvecka för nya studenter, studieort Karlskrona
Måndagen den 27 augusti startar introduktionsveckan för programstudenter som ska börja i årskurs 1, med studieort Karlskrona. Vi startar med att alla nya studenter samlas utomhus på Campus Gräsvik i Karlskrona. Det första som sker är ett obligatoriskt upprop kl. 11:00. Då får du träffa din programansvariga lärare och alla dina studiekamrater på just ditt program. Därefter blir det olika aktiviteter.

Under introduktionsveckan varvas kurser med information och olika studentaktiviteter som arrangeras av Blekinge studentkår.

Studiestart för nya studenter, studieort Karlshamn
Måndagen den 3 september startar terminen för programstudenter som ska börja i årskurs 1, med studieort Karlshamn. Veckan startar med ett gemensamt upprop för alla program i salen Rio Grande på Campus Karlshamn. Uppropet sker kl. 13:00.

Studiestart för distansstudenter
Måndagen den 27 augusti startar även introduktionsveckan för studenter som ska läsa ett program på distans. Introduktionsveckan och uppropet sker digitalt och information om detta finns i välkomstbrevet.

Glöm inte tacka ja
Glöm inte att tacka ja till din studieplats senast den 27 juli. Tacka ja till din studieplats gör du på www.antagning.se.


Välkommen till BTH!

 

13 juli 2018