Fördjupa dig i mjukvaruutveckling – läs ett magisterprogram

Studenter vid dator

Det här är utbildningen för dig som arbetar med mjukvaruutveckling. Passa på att vässa dina kunskaper och gör dig redo för nya utmaningar och en ny karriär.

Programmet vänder sig till dig som redan jobbar inom området och som vill utvecklas vidare. Du får en examen inom mjukvaruutveckling och bättre möjligheter att utveckla dig själv, din karriär och företaget du arbetar för. Eftersom utbildningen ges på distans passar den perfekt för dig som vill kombinera studier med arbete.

Kurserna täcker in områden som utveckling, testning, arbete i moln, maskininlärning, mjukvarusäkerhet och forskningsmetodik. Studierna innebär både individuellt arbete och grupparbete där du kan arbeta med andra branschverksamma från hela världen och skapa nya, internationella kontakter.

– Som professionell mjukvaruutvecklare förväntas du alltid lära dig nya saker. Med kunskaperna från den här utbildningen bör du ha en stabil grund för din fortsatta utveckling som professionell mjukvaruutvecklare, säger Anders Sundelin, Senior System Architect på Ericsson.

Läs mer om utbildningen.

Anmälan görs senast den 17 oktober via Antagning.se

12 oktober 2022

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×