Forskarskolan management och IT möts på BTH

Forskarskolan management och IT (MIT) är en samverkan mellan 12 lärosäten och erbjuder ett grundläggande utbud av doktorandkurser samt ger samverkande lärosäten medel för att finansiera doktorander som är antagna till forskarskolan. Två gånger per läsår anordnar forskarskolan MIT-konferenser.

Under tre intensiva dagar med seminarier och föreläsningar från morgon till kväll deltar just nu 88 deltagare på årets första MIT-konferens som äger rum på Campus Gräsvik i Karlskrona.  En av föreläsarna är Pehr-Johan Norbäck från Institutet för näringslivsforskning.

Första gången som en MIT-konferens anordnades på BTH var 2009. Emil Numminen, prefekt för institutionen för industriell ekonomi vid BTH, är nöjd när han summerar MIT-konferensen som avslutas idag.

-Det har varit roligt att välkomna tillbaka forskarskolan en andra gång till BTH och responsen vi har fått har varit enkom positiv ifrån deltagarna, säger Emil Numminen.

mit_nyhetsbild_inne_20170314

15 mars 2017

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×