Grattis till din studieplats vid BTH

Vi är glada att du har valt att studera vid BTH, Blekinge Tekniska Högskola. Glöm inte att tacka ja till din studieplats senast den 26 juli.

På webbsidan ”Nyss antagen” har vi samlat viktig information för dig som är ny student hos oss. Här hittar du bland annat information om hur du söker bostad samt en checklista med saker du behöver fixa innan terminen startar.

Terminsstart med upprop
Tänk på att det är ett obligatoriskt upprop för alla nya studenter måndagen den 26 augusti 2019. Nedan ser du vad som gäller för just dig:

  • Studenter som ska studera i Karlskrona:
    Måndagen den 26 augusti startar terminen med ett obligatoriskt upprop för programstudenter som ska börja i årskurs 1, med studieort Karlskrona. Vi startar med att alla nya studenter samlas utomhus på Campus Gräsvik i Karlskrona. Det första som sker är ett obligatoriskt upprop utomhus kl. 11:00. Då får du träffa din programansvariga lärare och alla dina studiekamrater på just ditt program.
  • Studenter som ska studera i Karlshamn:
    Måndagen den 26 augusti startar terminen med ett obligatoriskt upprop för programstudenter som ska börja i årskurs 1, med studieort Karlshamn. Vi startar med att alla nya studenter samlas på Campus Karlshamn. Det första som sker är ett obligatoriskt upprop kl. 11:00 i sal Rio Grande, hus A. Då får du träffa din programansvariga lärare och alla dina studiekamrater på just ditt program.
  • Studenter som ska studera på distans:
    Måndagen den 26 augusti startar terminen med ett obligatotriskt upprop för programstudenter som ska studera på distans och som ska börja i årskurs 1. Uppropet sker via lärplattform eller på annat digitalt sätt vilket anges i välkomstbrevet. Distansstudenter ska inte komma till Karlskrona för uppropet.

Glöm inte tacka ja
Glöm inte att tacka ja till din studieplats senast den 26 juli. Tacka ja till din studieplats gör du på www.antagning.se.


Välkommen till BTH!

 

12 juli 2019