Rektor välkomnar internationella studenter

Den 4 februari var första dagen för BTH:s alla nyantagna internationella studenter. Rektor Mats Viberg var givetvis på plats för att hälsa dem varmt välkomna. Studenterna kommer från de universitet som BTH samarbetar med i Indien och studenterna påbörjar idag studier på något av BTH:s fyra masterprogram.

Det är ett drygt 80-tal studenter från BTH:s samarbetsuniversitet i Indien som ska börja studera vid BTH och de hälsades välkomna av rektor Mats Viberg under måndagen.

-Det är ett stort steg för er att komma till en helt ny omgivning och en helt ny kultur. Jag önskar er allihop lycka till i era studier – men glöm inte bort att ha roligt också, menade rektor Mats Viberg.

Benny Lövström, ansvarig för BTH:s internationaliseringsarbete, hälsade också studenterna välkomna och talade om vikten av att ha internationella relationer. Studenterna fick även träffa sin programansvariga lärare samt personal från bibliotek, studenthälsa med flera funktioner.

Gurudutt Velpula, ansvarig för BTH:s indiensamarbete, gav studenterna handfasta tips och framförallt att studenterna från och med idag kan kalla sig BTH-studenter!

 

 

4 februari 2019

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×