Ta chansen att studera utomlands

Som student vid BTH finns det stora möjligheter för dig att studera vid ett universitet i något annat land.

BTH har ett 30-tal samarbeten med lärosäten inom Europa och ett 30-tal samarbeten med universitet som finns utanför Europa. Det betyder att det finns avtal med lärosäten över en stor del av världen.

Väljer du att studera i Europa så genomförs oftast studierna på landets egna språk. Väljer du däremot studier i övriga världen är det engelska som gäller i både undervisning och i studentlitteratur.

Att studera utomlands är ett bra sätt att skaffa dig internationell erfarenhet, förbättra dina språkkunskaper och öka förståelsen för andra länders kulturer och samhällen. Detta ses också ofta som en merit hos framtida arbetsgivare. Dessutom är en eller flera terminer utomlands en rolig och spännande upplevelse utöver det vanliga, som du kommer att minnas hela livet.

För dig som vill veta mer

Du kan även få mer information hos oss på BTH. Kontakta personalen på internationella kontoret via e-post: out.exchange@bth.se

1 mars 2017

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×