Unik hållbarhetsutbildning firar 15 år med stor återträff

BTH:s utbildning i strategiskt ledarskap för hållbarhet fyller 15 år i år. Fler än 700 studenter från över 80 länder har i dagsläget genomgått utbildningen. Under tre dagar samlas närmare 150 av dessa i Karlskrona vid en återträff för att samtala och inspireras i sitt arbete mot hållbarhet.

BTH:s ettåriga magisterutbildning i strategiskt ledarskap för hållbarhet (MSLS) syftar till att utbilda ledare som kan stödja hållbar utveckling av samhället på ett sätt som stärker deras egen organisation. Fram tills idag har fler än 700 studenter från över 80 länder gått utbildningen.

– Utbildningen förändrade mitt liv och det sätt jag ser på världen, säger Yannick Wassmer von Langenstein, från Nederländerna, som gick utbildningen 2017.

Nu fyller utbildningen 15 år och alla tidigare studenter som idag befinner sig runt om i världen har bjudits in till en återträff i Karlskrona. Under tre dagar samlas närmare 150 stycken från 35 länder att återigen mötas på BTH för att delta i samtal och workshoppar kring hållbarhet.

26 juni 2019

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×