EXIT 2021

Välkomna till EXIT 2021: årets digitala examensutställning i medieteknik vid BTH i Karlshamn!

EXIT 2021 är en digital examensutställning i medieteknik där årets alla kandidatarbeten från programmen Design av digitala spel, Digital bildproduktion och Digital ljudproduktion vid BTH Campus Karlshamn presenteras och ställs ut.

Den 4 juni invigde vi utställningen genom en livesändning direkt från Campus Karlshamn! Livesändningen finns att återse här nedan och innehåller presentationer av ett urval av kandidatarbeten, intervjuer med alumner, musikaliska inslag med mera.

Den digitala utställningen, där årets alla kandidatarbeten finns representerade, hittar du längre ned på sidan.

Utställningen hittar du här!

Årets digitala utställning lägger fokus på de gestaltande arbeten som våra kandidatstudenter har tagit fram under våren 2021. Utställningen är indelad per utbildningsprogram, dvs. Design av digitala spel, Digital bildproduktion och Digital ljudproduktion. Varje kandidatarbete är representerat med en omslagsbild och en kort text. För varje kandidatarbete kan du dessutom klicka på bilden eller rubriken för att länkas vidare till de spel, interaktiva upplevelser, filmer, ljudproduktioner med mera som studenterna har tagit fram.

Scrolla ned på sidan för att titta bland kandidatarbetena, eller klicka på en av knapparna här nedan för att se kandidatarbeten från ett specifikt utbildningsprogram.

 

DESIGN AV DIGITALA SPEL DIGITAL BILDPRODUKTION DIGITAL LJUDPRODUKTION

 

DESIGN AV DIGITALA SPEL

DIGITAL BILDPRODUKTION

DIGITAL LJUDPRODUKTION

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×