Rebecca Laycock

Rebecca Laycock

Biografi

Rebecca Laycock Pedersen är projectassistant på BTH’s Food Commons projektet, som undersöker utvecklingen av indikatorer på samhällsnivå för övergång till ett mer hållbart livsmedelsystem. Hon är även doktorand på Keele University i UK, där hon tidigare, också varigt föreläsare i miljö och hållbarhet, och hållbarhetsprojectledare. Hon läste en master i miljövetenskap och hållbarhetsvetenskarp från Lund Universitet, Sverige, och har en bachelor i konst, specialiserad i bildkonst och miljövetenskap, från University of Victoria i Canada. Hennes forskningsinteressen är hållbara livsmedel, urbana jordbruk och stadsodling, hållbarhetsutbildning, studentaktivism, Action Research, deltagandemetoder, och ’misslyckande’.

Hon har et examensbevis i undervisning och lärande inom hörgre utbildning, och har tilldelats en Teaching Excellence Award för sin deltagande och studentcentrerade pedagogik.

Projekt och publikationer

Pågående projekt
Food Commons
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×