SwednetITHU2017

Swednets årskonferens 2017

11-12 maj 2017 välkomnar Swednet, i samarbete med ITHU, alla pedagogiska utvecklare inom högre utbildning till Blekinge Tekniska Högskola. Blekinge Tekniska Högskola, BTH, har sitt huvudcampus mitt i skärgården i Karlskrona, framröstad som en av Sveriges tre vackraste platser och med en stadigvarande plats på UNESCO:s världsarvslista.

Swednet arrangerar årligen en konferens som rymmer möjligheter till både utvecklande kollegiala samtal och traditionella paper-presentationer. I år samordnas denna konferens för första gången med ITHU, Nätverket för IT i Högre utbildning. Temat på årets konferens är ”From Theory to Practice” och huvudtalare är professor emeritus Vernon Trafford och Katarina Winka, Umeå universitet.

I år genomförs en förkonferens av Inspera den 10 maj om Digitalisering av examinationsprocessen. Läs mer under Program.

Välkommen till BTH och Campus Gräsvik!

Hitta hit!
Klicka på länken ovan för karta och mer information om hur du hittar till Campus Gräsvik. Väl på campus går du antingen via receptionsbyggnaden, som är den runda träbyggnaden med ett vindkraftverk på taket mitt på campus, eller så går du direkt till den stora vita byggnaden längs med vattnet. Mitt emot beachvolleybollplanen, vid byggnadens kortsida, finns en snurrdörr som leder dig mot registreringen. Oavsett vilken väg du väljer så finns det skyltar uppsatta som du kan följa till Multisalen och övriga lokaler som konferensen har tillgång till (J1610, J1620 och J1270). Dessa ligger i direkt anslutning till varandra.

Följ konferensen via Twitterflödet #swednetithu2017.

 

Blekinge Tekniska Högskola
BTH är en profilerad forskande och undervisande högskola som fokuserar med hjälp av tre perspektiv: innovation, hållbarhet och in-real-life (kunskap i praktiken och tillämpad kunskap). BTH:s huvudcampus, Campus Gräsvik, ligger i Karlskrona men vi håller också till på Campus Karlshamn.