Student, Sjuksköterskeprogrammet, 180 hp

Foto på Amanda

Amanda, Sjuksköterskeprogrammet

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Mitt namn är Amanda, jag är en glad, positiv och målmedveten tjej med höga ambitioner.

Jag studerar Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot distriktssköterska. Innan läste jag Sjuksköterskeprogrammet på BTH. På gymnasiet gick jag Naturvetenskapliga programmet.

Intervju med Amanda

Vad uppskattar du mest med BTH?

Det jag uppskattar mest med BTH är att det är en mindre skola som ligger väldigt fint belägen vid havet med fräscha lokaler. Men också att problembaserat lärande, PBL, tillämpas på sjuksköterskeprogrammet vilket jag tycker är en givande undervisningsmetod som passar mig.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Att man ständigt utvecklas som person, att man ständigt lär sig nya saker och att ingenting är omöjligt.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Ta kontakt med studenter som pluggar på det program och skola du är intresserad av för att få information både om programmet, skolan och staden. Något som jag också reflekterade över innan jag valde utbildning var att kolla upp vad det finns för möjligheter att jobba med efter examen och hur det ser ut på arbetsmarknaden.

Fråga Amanda