Träffa BTH

Träffa BTH

På denna sida har vi samlat vilka möjligheter det finns om du vill träffa oss som högskola, möjligheterna är många. Varje år besöker vi flera mässor och skolor runt om i Sverige. Självklart kan du också träffa oss på något av våra campus, antingen under öppet hus eller genom att skugga en av våra studenter 

Mässor

Studentambassadör står och samtalar med besökare på utbildningsmässa

BTH åker under året runt på olika mässor i landet. De flesta mässor är på hösten, och just nu jobbar vi med att planera höstens mässbesök som i år är digitala.

Nedan hittar du höstens mässor där vi kommer att befinna oss.

 

Gymnasiebesök

Foto på BTH:s utbildningskatalog och logotyp

I början av varje år åker våra studentambassadörer till gymnasieskolor och regionala mässor runt om i Sverige för att berätta om våra utbildningsprogram och om hur det är att studera på BTH.

 

 

Öppet hus

Foto på besökare på BTH:s Öppet Hus

Varje år anordnar vi ett öppet hus, en chans för dig att uppleva campus och samtidigt träffa lärare och studenter på alla våra program. Håll utkik!

 

Läs mer

 

Skugga en student

Foto på tre glada studenter i maskinlabbet

Vill du veta hur det är att studera hos oss på BTH? Då kan du skugga en av våra studenter.

Kanske är det ett program hos oss som låter extra intressant? Kom hit och skugga en av våra studenter och följ med på föreläsning, grupparbete eller laboration, beroende vad som står på dagens schema. En bra möjlighet att få insikt om hur det är att studera här på BTH och samtidigt uppleva vår fantastiska studiemiljö på plats!

Att tänka på 
Att skugga en student tar ungefär en halvdag. Du bekostar resa, boende och mat själv. Tänk på att vara ute i god tid då det kan vara svårt att lösa skuggning med kort varsel. När du kopplats ihop med en student, kontaktar studenten dig och ni hittar tillsammans en tid som passar er båda.

Fyll i anmälningsformuläret genom knappen.

Anmälningsformulär

Att plugga på BTH

 

Foto på studenter i grupp som sitter i solskenet på badbryggan utanför Campus Gräsvik

Hur är det att plugga högskola? På BTH? Hur funkar det? Hur ser det ut, vad finns att göra och varför ska jag välja BTH?

Läs mer om att bli student på BTH