I väntan på ditt antagningsbesked

I väntan på ditt antagningsbesked

Har du sökt en utbildning hos oss på BTH? Grattis till ett bra val! Just nu är det inte så mycket du behöver göra – mer än att hålla tummarna. Här har vi samlat information till dig som väntar på ditt antagningsbesked.

Vad händer nu?

Antagningsbeskedet kommer den 16 juli och du behöver svara senast den 23 juli. Du hittar alla viktiga datum på Antagning.se, till exempel om du behöver komplettera intyg eller något annat. Så småningom behöver du också ansöka om studiemedel och kanske lån, läs mer om hur det fungerar här.

Mellan den 17 och 23 juli ringer våra studenter upp alla nyantagna studenter. Om du har några frågor eller funderingar kan du ställa dessa under samtalet.

 

FAQ för anmälan och antagning

Vi jobbar nära lärare och studenter på andra program, vilket gör att man utvecklas väldigt snabbt.

Isac
student, Digitala medier 

Coronaviruset och studier till hösten

Läs mer om hur vi planerar höstens undervisning, sidan uppdateras löpande. Förhoppningsvis kan vi snart träffas som vanligt.

Praktisk information för dig som student

Introduktionsvecka i Karlskrona

Introduktionsveckorna i Karlskrona kallas Inseglet och anordnas av Sexistenz, Karlskronas sexmästeri, och pågår under de första två veckorna av terminen. Träffa vänner för livet och få en bra början på din studietid här på BTH!

Frågor eller funderingar?

Är det något du undrar över redan nu? Fråga en student! Hela sommaren finns studenter redo att svara på frågor om allt från bästa fiket till vilken dator man behöver när man pluggar. Skicka en fråga till vem som helst – eller den som går programmet du sökt. Om du har frågor till studievägledning eller annan  personal på skolan kan du använda formuläret nere till höger på sidan.

Fråga en student

studenter på brygga vid campus

Det går inte att sticka under stol med att det är Sveriges vackraste campus. Man kan ena stunden sitta upp i ritsalen och nästa smyga ner och ta sig ett dopp.

Markus
tidigare student, Fysisk planering

(läs mer om Markus här)