• Studietid: 2018 vecka 36 till 2020 vecka 23
  • Ort: Karlskrona
  • Undervisningsform: Campus, dagtid, heltid
  • Språk: Undervisningen ges på engelska.
  • Utbildningsplan: Ladda ner

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med att utveckla programvara för framtidens produkter och tjänster där det ställs höga krav på prestanda och kvalitet.

Du kommer att lära dig hur man bygger och testar mjukvaruprodukter som använder modern teknik. Du kommer också att lära dig om moderna utvecklingsprocesser och hur man ständigt kan förbättra dem.

Med dina kunskaper får du förutsättningarna för att arbeta som programvarutekniker eller som mjukvaruarkitekt i världsledande företag eller som ledare för utvecklingsteam inom programvaruutveckling. Du har även möjlighet att fortsätta forska inom området programvaruteknik.

Utbildningen omfattar 120 högskolepoäng och leder fram till en teknologie masterexamen.

Programinnehåll

Utbildningen Software Engineering förbereder dig som vill utveckla programvara som löser framtida komplexa utmaningar inom området. Du kommer att lära dig hur man bygger och testar mjukvaruprodukter som använder modern teknik. Du kommer också att lära dig om moderna utvecklingsprocesser och hur man ständigt kan förbättra dem. Kurserna i utbildningen sträcker sig från den tidiga planeringen med kravinsamling till slutlig implementering, testning och införande. Du får kunskaper och erfarenheter i både teknik och arbetsmetodik.
Visa mer...


Med dina kunskaper får du förutsättningarna för att arbeta som programvarutekniker eller som mjukvaruarkitekt i världsledande företag eller som ledare för utvecklingsteam inom programvaruutveckling. Utbildningen innehåller även forskningsförberedande kurser ifall du skulle vilja fortsätta att forska inom området programvaruteknik.

Innehåll