Välkomstbrev program – Mall

Grattis - nu börjar ditt studentliv!

Välkommen till programmet Civilingenjör i AI och maskininlärning!

Information om introduktionsvecka.

Eventuell välkommande text från programansvarig här.

mbo

Varmt välkommen till BTH!

Martin Boldt
Programansvarig
martin.boldt@bth.se

Det här ska du göra nu

  1. Skapa ett Studentkonto

Ditt studentkonto är tillgängligt när du får e-post från BTH med information om hur du hämtar ditt studentkonto i Studentportalen. Har du inte fått information om ditt studentkonto den xxx, hör av dig till ithelpdesk@bth.se.

 

  1. Registrera dig på kurserna

För att behålla din plats på programmet och delta i undervisningen måste du registrera dig på kurserna. Registrering gör du i ”Ladok för studenter” i Studentportalen. Registreringen är även nödvändig för att du ska kunna komma åt dina sidor i lärplattformen Canvas. Om du av någon anledning inte kan utföra registreringen själv, kontakta studentreception@bth.se.

 

  1. Besök “Nyss Antagen”

På sidan ”Nyss antagen” får du information om bostad, studentstöd, studentkåren, distansstudier och annan nyttig information inför din studiestart på BTH.

 

  1. Besök Studentportalen och ”Ny student”

På sidan ”Ny student” i Studentportalen kan du hitta mer information om dina studier, registrering, lärplattformen Canvas, och kontaktuppgifter till BTH.

 

  1. Delta på uppropet

Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Lärplattform och utrustning

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. I Canvas finns mer information om dina kurser och exempelvis inspelade föreläsningar, föreläsningsanteckningar, inlämningsuppgifter, diskussionsforum och tester med mera.

På BTH har du tillgång till e-mötestjänsten Zoom, som används för både möten och undervisning. Nu när en stor del av undervisningen sker digitalt på grund av coronaläget, är Zoom ett viktigt verktyg för dig. Med hjälp av Zoom kan du möte och samarbeta online med andra studenter.

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus i Karlskrona. Du behöver även ha tillgång till webb- eller inbyggd kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning.

Eventuell fritext från programansvarig här.

Kursinformation

Deltagande på kursintroduktionerna är alltid obligatoriska. Om du av någon anledning inte kan komma ska du meddela det till programansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 6 hp

, 6 hp

, 6 hp

, 8 hp

, 4 hp

Eventuell fritext från programansvarig här.

Bra att veta