Barnpassning myNanny – Perfekt extrajobb vid sidan av studierna

Nu har du möjligheten att jobba som barnvakt - ett tryggt och roligt extrajobb vid sidan av studierna. Som barnvakt hos myNanny får du konkurrenskraftig lön och förmåner.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2025-12-31

Företagsnamn: myNanny

Mail till kontaktperson: kontakt@my-nanny.se

Länk till företag: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

myNanny söker dig som har ett genuint intresse för barn och vill ha ett roligt extrajobb vid sidan av studierna. Vi är ett av Sveriges största barnpassningsorganisationer och hjälper årligen tusentals familjer med att få ihop sina livspussel genom trygg och rolig barnpassning.

Vi har ett flertal uppdrag i Blekinge och som barnvakt hos oss får du själv välja hur många familjer du vill hjälpa och hur ofta du kan hjälpa dem. Du har alltså möjligheten att kunna anpassa dina arbetstimmar utefter dina studier. Tillsammans med oss får du även utbildningar och certifiering inom HLR innan du påbörjar ditt första uppdrag.

Vi berättar för dig vad som förväntas från föräldrarna och vad barnen tycker om – allt från när föräldrarna behöver din hjälp (det kan vara att du ska hämta/lämna barnen eller passa dem på helger) till om det föredras att läsa böcker tillsammans eller leka på lekplatsen. För oss är det viktigt att både du och föräldrarna känner er trygga med barnpassningen!

Att arbeta som barnvakt hos oss är inte bara ett roligt extrajobb, utan är en stor merit på CV:et. Du får även konkurrenskraftig lön och andra förmåner. Du kan läsa mer om det på vår hemsida – https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/.

Vi söker dig som:
– Har ett genuint intresse för barn
– Har erfarenhet av att passa barn (mellan 0-6 år)
– Är positiv
– Är engagerande
– Kan hjälpa en familj några timmar i veckan

Vill du veta mer om oss så får du gärna besöka vår hemsida – https://my-nanny.se/.

Om du vill veta mer om hur det fungerar med att vara en barnvakt hos oss kan du läsa om det här: https://my-nanny.se/barnvakt/.

Vi ser fram emot din ansökan och att höra från dig!

Tillbaka
Do you have a question? Type it here and we will get back to you as soon as possible!
×