Bli studiecoach — ge läxhjälp som perfekt sysselsättning vid sidan av studierna

Nu har du chansen att kunna hjälpa yngre elever med deras läxor genom att bli studiecoach. En givande sysselsättning som passar perfekt för studenter. Vi rekryterar löpande — ansök nu!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-12-31

Företagsnamn: Allakando AB

Mail till kontaktperson: erik.schuss@allakando.se

Länk till företag: https://www.allakando.se/laxhjalp/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Gör skillnad med ett flexibelt uppdrag som studiecoach! Få värdefulla erfarenheter och hjälp en yngre elev till bättre framtidsmöjligheter. Utbildningsorganisationen Allakando söker alltid fler studiecoacher som vill göra skillnad i någon annans skolgång med hjälp av läxhjälp.

Ge läxhjälp i just dina ämnen
Du kanske är expert inom matematik eller inom fysik. Kanske du har riktigt goda kunskaper inom IT. Du kan bli privatlärare oavsett vad du studerar, för du lär ut i det ämnet där du har mycket höga ämneskunskaper. Allakando erbjuder läxhjälp till elever i alla möjliga skolämnen och på alla olika nivåer. Från grundskolan, gymnasiet till universitet och högskola.

Du får även säga till om du har bra kunskaper inom högskoleprovet. Allakando ger även ut en onlinekurs som handlar just om det provet där de gärna har med en studiecoach som en del av kursen som kan lära ut. Här kan du läsa mer om Allakando högskoleprovet och kursen: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/.

Flexibla upplägg med läxhjälp — välj själv det som passar dig
Beroende på vilken studietakt man läser kanske man har olika mängd tid utöver studierna som man kan lägga ner. Men som tur är så är det flexibla upplägg när man hjälper till som studiecoach inom läxhjälp. Du kan hjälpa till flera gånger i veckan, eller kanske en gång i veckan. Kanske det passar bättre med varannan vecka. Då det är tusentals elever som söker läxhjälp så finns det garanterat en som behöver din hjälp och med ett upplägg som passar dig.

Du kan välja att träffa din elev fysiskt för läxhjälp, då ses ni antingen på ett bibliotek eller hemma hos eleven. Alternativt så kan man bli privatlärare för läxhjälp online: https://www.allakando.se/privatlarare/. Det är ett lika välutvecklat koncept och varken du eller din elev behöver resa mer än nödvändigt. Fundera på vad som hade passat bäst för dig så hjälper vi till med resten.

Goda referenser och meriter som studiecoach
Som studiecoach så får man alltid med sig mer än bra erfarenheter. Att vara studiecoach är en värdefull tjänst, och du får med dig goda ledaregenskaper, kommunikationsförmåga och en pedagogik som kan var till nytta hela livet ut.

Du kommer att få med dig goda referenser och meriter som kan läggas till på ditt CV. Dessutom så kommer du även att få ett referensbrev som blir mer utförligt baserat på hur länge du har hjälp till som studiecoach och hur många elever man har hjälpt.

Mer om Allakando läxhjälp och hur du ansöker
Allakando grundades 2007 av Fredrik Fridlund som själv har varit studiecoach till mer än 3000 elever. Företaget är nu ett av de största inom läxhjälp och har funnit till i över 10 år och hjälper mer än 26 000 elever varje år med deras skolarbete. Idén om företaget uppstod under hans gymnasietid där han hade hittat studietekniker som fungerade för honom och där han fick agera mattelärare till sina klasskamrater.

Du kan arbeta såväl i Borås som online och i en annan stad under sommarledighet (exempelvis finns det stort behov av läxhjälp i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/ ). För att ansöka till att bli studiecoach kan du gå in på läxhjälp jobb: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/. Här hittar du ett formulär som du fyller i. Det viktigaste är att du vill hjälpa andra, är positiv och engagerad. Då kommer läxhjälpen att bli som bäst.

Tillbaka