Master- och magisterutbildningar

Master- och magisterutbildningar

Kunskap kan man aldrig få för mycket av. En avancerad utbildning på master- eller magisternivå ger dig fördjupade kunskaper – och möjligheter att utveckla och förändra din karriär och ditt yrkesliv.

Efter en kandidatutbildning, och kanske en period inom arbetslivet, kan du ta ännu ett akademiskt steg. En utbildning på avancerad nivå ger dig möjlighet att gå vidare och fördjupa dig inom ditt område. Med en master- eller magisterexamen kan du byta yrkesroll, få en ny eller mer specifik inriktning – eller satsa på forskarstudier.

(3:08)

Framtidens behov hos arbetsgivare runt om i världen har legat till grund för upplägget på  Masterprogram i Software Engineering 120 hp.

–  Det här är det bästa valet för någon som jobbat ett par år och vill putsa upp sina kunskaper och växa yrkesmässigt, säger Inshal Irsard, student. Hör honom och Mikael, programansvarig, berättar mer om programmet.

Bredden på MBA-programmet var mycket värdefull för mig. Även om jag redan har jobbat i många år gav det en inblick och djupare kunskap.

Lars
Student, MBA-programmet

 

Med innovation i fokus

Utbildningstyp

Visa endast

Terminsstart

Studieort

Nivå

Studietakt

Utbildningar på master- och magisternivå

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×