Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Fristående kurser och kurspaket för yrkesverksamma

För att kunna erbjuda ett livslångt lärande har BTH fristående kurser och kurspaket för dig som är verksam i yrkeslivet och vill uppdatera dina kunskaper, komplettera en utbildning eller vässa ditt CV.

För företag och organisationer som vill satsa på kompetensutveckling erbjuder vi uppdragsutbildningar. Utbildningarna på BTH innebär att du studerar på campus, distans eller på arbetsplatsen.

Läs mer om våra utbildningsområden

Fristående kurser och kurspaket

På BTH erbjuder vi både fristående kurser och paket med flera kurser. Det passar dig som är verksam i yrkeslivet och vill fylla på med nya kunskaper. Under utbildningen studerar du på campus eller distans – välj det som passar dig!

Läs mer om fristående kurser    Läs mer om kurspaket

Exempel på fristående kurser och kurspaket

En kille i profil vid flera skärmar på skrivbordet sitter och programmerar

Säkerhet för data- och mjukvaruintensiva produkter och tjänster

PROMIS (Professional Master in Information Security) är ett unikt utbildningsinitiativ med fokus på säkerhet i relation till utveckling och drift av informations-, data- och mjukvaruintensiva produkter och tjänster.

Uppdragsutbildningar

Uppdragsutbildningar är skräddarsydda utbildningar för arbetsgivare som vill kompetensutveckla sin personal. Utbildningarna utformas tillsammans med BTH och är tillgängliga för alla arbetsgivare och organisationer. Studierna sker på distans eller på arbetsplatsen.

Läs mer om uppdragsutbildingar

Exempel på uppdragsutbildning

Ledarskap och innovation för hållbarhet

Institutionen för strategisk hållbar utveckling vid BTH bygger kompetens för en hållbar samhällsutveckling. Vi forskar och utbildar i metodikstöd för företag, kommuner och andra organisationer som vill arbeta med hållbarhet.

Teknikutveckling och innovation

Institutionen för maskinteknik vid BTH är inriktad på att bygga kompetens för digital produktutveckling. Vi stödjer företag och organisationer att vara mer effektiva i sin utveckling och att finna nya lösningar för marknaden.

Välkommen att kontakta BTH

Andreas Larsson, vicerektor och ansvarig för samverkan
E-post: andreas.larsson@bth.se
Telefon: 0455-38 55 55

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×