Ska vi träffas?

Ska vi träffas?

Undrar du hur det är att plugga på BTH? Är du nyfiken på hur det ser ut, hur saker funkar eller hur en föreläsning går till? Då har du hamnat rätt!

Här hittar du olika sätt att träffa våra studenter och ställa frågor – på plats eller distans. Du kan träffa oss på mässor, skugga en student, ses i en större grupp eller så kan vi komma till dig och din skola och hälsa på.

Den 29-30 november finns vi på plats på Saco Studentmässa i Stockholm, Kistamässan. Den 6 december kan du träffa oss i Malmö på Saco Studentmässa, Malmömässan.

Hoppas vi ses!

Öppet hus

Lördagen den 16 mars kommer alla in på BTH.  Under dagen kan du bland annat träffa och ställa frågor till studenter och lärare från alla våra grundutbildningar.

Läs mer om Öppet hus

 

Registrera dig här för en påminnelse om Öppet hus.

Syftet är att vi ska kunna skicka dig relevant information, och du kan när som helst säga upp din prenumeration. Din adress kommer inte delas med eller säljas vidare till någon tredje part. Läs mer om hur Blekinge Tekniska Högskola, som är personuppgiftsansvarig, hanterar dina personuppgifter på vår sida om personuppgifter.

Gymnasiebesök

Under vårterminen genomför vi gymnasiebesök på skolor runtom i Sverige, där våra studentambassadörer åker ut på besök och informerar om våra utbildningar.

Vi anpassar besöken utifrån behov men vanligtvis kommer våra ambassadörer ut till er skola och står vid ett bokbord och svarar på frågor. Vi kan även hålla i en kort föreläsning där vi berättar om våra utbildningar och hur det är att studera hos oss.

 

Anmäl intresse

Ämnesföreläsningar

I slutet på året erbjuder vi på BTH ämnesföreläsningar där vi åker ut till gymnasieskolor och föreläser om något eller några av våra utbildningsområden. Vi kan även erbjuda föreläsningarna på distans. Om ni är intresserade av att boka en ämnesföreläsning får ni gärna höra av er.

Läs mer om våra utbildningsområden

Skugga en student

Känn på studentlivet hos oss under en dag. Du följer med en av våra studenter som visar dig det du är nyfiken på, vill veta mer om, eller se på riktigt.

Läs mer om att skugga en student

Hör av er!

Om ni har ett annat event som ni vill att vi ska besöka eller medverka på? Boka ett skräddarsytt besök här på BTH för hela klassen eller skolan. Vi kan också komma till er! Hör av er så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta besok@bth.se för mer information.

 

Fråga BTH

Foto på MiraHar du funderingar kring att plugga på högskola? Om BTH, våra program, campus eller livet här i Blekinge?

Fråga de som vet. Fråga studievägledningen, programansvariga, antagningen eller någon annan som har svar.

Fråga oss vad som helst

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×