Plugga på BTH

Plugga på BTH

Plugga där forskningen är i världsklass, där du jobbar tätt med företag och där innovation alltid är i centrum. Men också där skogen möter havet och du pluggar med vågbrus i öronen. Kanske på en solljummen klippa.

Här hittar du utbildningar inom flera olika områden. En del är klassiskt tekniska, andra inte.

Kolla in våra campus. (4:04)

Hann du inte söka till HT23?

Ingen fara, det finns fortfarande både program och kurser som är öppna för anmälan.

Utbildningar öppna för sen anmälan

Livet som student

Att börja plugga och leva studentliv innebär en ny vardag, och ofta en fullsmockad kalender. Studentkåren och studentföreningarna erbjuder både nytta som kompletterar studierna – och massor av nöjen. 

Städerna där våra campus finns ligger precis vid havet och utanför dörren väntar både kullerstensgator, kultur och unik natur som du når till fots, på cykel, kajak eller långfärdsskridskor.

 

Nio utbildningsområden. Bli din sorts teknisk.

Som teknisk högskola är vi tekniska, men för oss är teknik mer än mjukvara, muttrar, ettor och nollor. Teknik gör saker bättre – oavsett om gäller att rena världshaven, forma hållbara städer, bygga appar, vårda människor eller skapa ett hållbart jordbruk – eller något annat du kan göra efter du pluggat här hos oss.

Använd tekniken till det du vill. Bli din sorts teknisk.

BTH idrottsakademi

BTH är certifierat av Riksidrottsförbundetet som ett elitidrottsvänligt lärosäte, EVL, vilket innebär att du kan kombinera dina studier med en elitsatsning inom idrott – och på BTH kan du göra det med vilken idrott som helst.

Idrott och studier på BTH

Verkliga kunskaper

Du lär dig bäst och mest när du testar dina kunskaper efter hand som du skaffar dem. Därför fokuserar vi mycket på möjligheter till studentprojekt med innovativa och mångsidiga bolag, där projekten kommer nära – eller faktiskt blir – verklighet.

Många säger vad du borde bli.

Men vad vill du?

Svajpa eller klicka dig fram till en utbildning som matchar vad du faktiskt gillar.

Gör testet

Träffa oss

Studentambassadör talar med besökare på studentmässaNyfiken och vill veta mer? Vi finns så klart här på våra campus i Blekinges skärgård och du får gärna hälsa på, men du kan träffa oss på andra ställen också – på sociala medier, mässor och kanske till och med på just din skola?

Träffa oss

Frågor eller funderingar?

Har du funderingar kring att plugga på högskola? Om BTH, våra program, campus eller livet här i Blekinge?
Fråga dem som vet. Fråga våra studenter, olika avdelningar och programansvariga.

Fråga oss vad som helst

 

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×