Jobba hos oss

Jobba hos oss

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, har en tydlig profil; digitalisering och hållbarhet, som genomsyrar hela verksamheten.

BTH står för kvalitet och nytänkande och vill upplevas som ett öppet, spännande och kreativt lärosäte. Vi utvecklar ny kunskap genom vår forskning, som oftast sker i samverkan med omgivningen och med en tillämpning i sikte. Forskningen bidrar till en hållbar framtid, såväl direkt genom forskningsresultat som indirekt genom våra forskarutbildade och genom en forskningsanknuten grundutbildning.

Vår styrka ligger i hur vi arbetar som en liten och självständig högskola. Vi kan och behöver vara öppna för förändringar, snabba i åtgärder, djärva i att bryta mönster och obenägna att klaga på yttre omständigheter. Vi kan inte vila på gamla lagrar utan måste bevisa att en ung högskola med ett strategiskt arbetssätt kan leverera hög kvalitet på forskning och utbildning inom angelägna områden.

För att nå våra mål krävs motiverade och engagerade medarbetare som ges förutsättningar att leverera forskning och utbildning av högsta möjliga kvalitet. Arbetsmiljö och jämställdhet är självklara frågor på agendan och vi strävar efter ständiga förbättringar.

Låter det som din framtid?

Lediga tjänster

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×