Skapa exjobbannonser

Annonsportalen - hitta studenter för examensarbete, projekt, praktik och jobb

Har du en idé till ett projekt som kan passa för ett studentprojekt? Du kan nu annonsera på BTH:s annonsportal för att komma i kontakt med studenter om ditt företag eller organisation har ett förslag på uppdrag för examensarbete, studentprojekt, praktik eller annat uppdrag.

Om din annons riktar sig till studenter på masternivå rekommenderar vi att du annonserar på engelska. BTH har många internationella studenter på masternivå och genom att annonsera på engelska ökar du chansen att hitta rätt student för uppdraget.

Alla inskickade annonser kommer att modereras och godkännas innan publicering i annonsportalen. BTH kan även komma att kontakta er vid frågor om annonstexten. Annonser om examensarbete och studentprojekt är förslag och måste alltid godkännas av examinator på examensarbetskursen vid BTH innan studenten kan börja arbetet.

Annonseringen är kostnadsfri och ifylld information blir efter godkännande publicerad och sökbar för BTH:s studenter via BTH:s externwebb.

Innan du annonserar ber vi dig läsa igenom våra villkor för annonsering.

Villkor för annonsering  Publicerade annonser

Skapa annons

Observera att alla fält är obligatoriska. Vid frågor om annonseringen se våra vanliga frågor och svar eller kontakta kontaktpersoner för samverkan vid BTH.

  Annonskategori(Vilket typ av uppdrag gäller annonsen)

  Nivå(På vilken utbildningsnivå bör studenterna vara)

  Ämneskategorier(Inom vilket eller vilka ämnen söks studenter)

  När du skickar in formuläret kommer BTH att behandla de personuppgifter som angetts och efter publicering kommer dessa vara tillgängliga via BTH:s annonsportal. För information om hur BTH behandlar personuppgifter och hur du kontaktar högskolan se informationen om behandling av personuppgifter och villkor för annonsering eller BTH:s webbsida för behandling av personuppgifter

  Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
  ×