Skribent för ledande tekniksida

Har du en omfattande utbildning, djup praktisk erfarenhet eller ett passionerat intresse för teknik? Då kan du vara den vi söker hos Techopedia – en ledande teknikplattform med mer än 13 års närvaro i branschen och en miljon läsare.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2026-12-31

Företagsnamn: Techopedia Inc

Mail till kontaktperson: christian.roupe@techopedia.com

Länk till företag: https://www.techopedia.com/se/om-oss/jobba-hos-oss

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik

Techopedia är en plattform med de senaste nyheterna inom tech-industrin, tillsammans med omfattande hjälpguider och grundläggande termer. Vi strävar efter att vara den föredragna källan för professionell IT-expertis och en inspirationskälla för teknikentusiaster över hela världen – vilket såklart även inkluderar Sverige.

Ett urval av ämnesområden som vi täcker är:
Artificiell intelligens
Kryptovaluta
Datahantering
Cybersäkerhet
Investering
VPN

Vem är det vi söker?
Om du har omfattande kunskap och passion för något av de nämnda ämnena, eller något annat relevant inom teknikens värld, kan du vara precis den vi letar efter. Vi lägger stor vikt vid en stabil utbildningsgrund, praktisk erfarenhet och förmågan att kommunicera ditt intresse på ett engagerande och tydligt sätt.

Vad kan vi erbjuda?
Som skribent och expert hos Techopedia kan du ta del av:

1. Maximera din synlighet
Ditt arbete kommer att nå ut till en omfattande publik av branschprofessionella, och vi kommer aktivt att marknadsföra dig och ditt material på våra sociala medieplattformar för att maximera din synlighet och inflytande.

2. Stärk din arbetsportfölj
Här på Techopedia får du inte bara möjlighet att dela din expertis utan även att bredda din arbetsportfölj. Genom att bidra till vår plattform kan du inte bara få erkännande för din djupa kunskap och omfattande erfarenhet utan också förstärka din professionella profil inom industrin och berika ditt CV.

3. Rättvis ersättning för ditt arbete
Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning som matchar din erfarenhet och expertis. Din insats är viktig för oss, och vi vill säkerställa att du känner dig uppskattad och kompenserad för ditt arbete.

Skicka in din ansökan
Om du känner dig träffad att dela din kunskap och expertis genom Techopedia, vill vi gärna lära känna dig bättre. Ta det första steget genom att kontakta oss på https://www.techopedia.com/se/om-oss/jobba-hos-oss och berätta mer om din bakgrund. För att ge oss en inblick i din skrivförmåga uppmuntrar vi dig även att inkludera ett exempel från tidigare arbeten.

Vi återkommer så snart vi kan för att utforska hur vi tillsammans kan berika Techopedias innehåll med din expertis.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×