Utbildning och kompetensutveckling

Inom Sektionen för Ingenjörsvetenskap finns ett brett utbud med utbildningar och kurser på alla nivåer och inom många ämnesområden. Vissa av utbildningarna och kurserna ges också engelska i en internationell studentmiljö.

Vi ger också en stor mängd kurser som lämpar sig väl för kompetensutvecklig både för enskilda individer eller personal i företag. Kursutbudet spänner över många olika teknikområden: elektroteknik, signalbehandling, ljud- och vibrationer, radioteknik, matematik, statistik, fysik, astronomi, maskinteknik, produktutveckling, hållbar utveckling och så vidare.

Vi erbjuder både företag och enskilda hjälp och stöd med att välja ut kurser och bygga upp kurspaket som passar individen och företagets behov.  Finns inte de kurser som ditt företag behöver i vårt utbud så är vi öppna för att diskutera hur vi gemensamt kan lösa era utbildningsbehov.

Vi arbetar med internationella nätverk av utbildningsorganisationer. Hos oss finns utbildningar där vi har deltagare från i stort sett hela världen. Man kan studera i grupper med studenter från många olika kulturer och länder. Många av dessa studenter kommer hit med mycket kvalificerade bakgrunder både när det gäller tidigare studier och erfarenhet av kvalificerat arbete i företag, myndigheter och organisationer. Samarbetar man med oss om till exempel examensarbeten så får man automatiskt del av kunskaper om internationella miljöer i t ex: Kina, USA, Canada, Sydamerika, Afrika och Asien, Ryssland med flera.  

 

Stefan Glad
Utbildningsansvarig ING: Stefan Sjödahl 

 


Du kan söka till följande utbildningar hos oss:

 


 Möt några av våra tidigare studenter 

 

Här kommer några intervjuer med studenter som gått hos oss:

 

Anna Nordell    Feras Abu-Iseifan
Anna Nordell, Civilingenjör,
                  Feras Abu Iseifan, Civilingenjör, MRT Systems
Kockums Karlskronavarvet
    

 

Marie Swärdh    Peter Johnsson
Marie Swärdh, Tek Mag, ABB Cables     Peter Johnsson, Ingenjör, FESTO

 

Redigera
Share Dela