Privatlärare – hjälp unga elever nå sina studiemål

Läxhjälp.nu samarbetar med några av Sveriges ledande organisationer inom läxhjälp och är i behov av duktiga privatlärare i Blekinge. Är du en positiv och motiverande person som älskar att hjälpa andra människor? Då kan detta jobbet vara för dig!

läxhjälp.nu

Nättekniker

Net at Once Sweden AB är en ISP som även driver ett eget stadsnät! Här får du möjlighet att jobba med komplexa och spännande uppdrag i ett bolag som ligger i teknisk framkant.

556506-3491

Min Doktors stipendium inom digital vård

Min Doktor är Sveriges första digitala vårdgivare. I samband med att vi fyller 10 år instiftar vi ett årligt stipendium som delas ut till årets bästa uppsats inom digital vård. Syftet är att främja utvecklingen av digital vård i Sverige.

Min Doktor

SKAPA-PRISET Blekinge län 2023

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris och har delats ut årligen i över 30 år. Syftet med priset är att uppmärksamma och ge ekonomiskt stöd åt idérika personer så att de kan fortsätta att utveckla sina uppfinningar.

Stiftelsen SKAPA

Systemutvecklare

Vi söker dig som är en noggrann och självgående systemutvecklare med goda erfarenheter av att programmera i C# samt utveckling för mobila plattformar såsom Xamarin, Java/Kotlin eller Objective-C/Swift.

NovaCast Systems AB

Praktik vid NASA 2024

Rymdstyrelsen har ett avtal med National Aeronautics and Space Administration (Nasa) i USA om att ge 2 svenska studenter möjlighet att delta i Nasas International Internship Program (Nasa I2)

Rymdstyrelsen (myndighet)

Praktisera på vårt kansli i Stockholm hösten 2023!

Är du intresserad av mänskliga rättigheter, utvecklingsfrågor och Latinamerika? Vill du utveckla dina kunskaper inom eventplanering, kommunikation och sociala medier? Nu söker vi en praktikant till vår verksamhet i Sverige.

Svalorna Latinamerika

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×