Generation – Management Consulting Talent Program

Älskar du människor lika mycket som du älskar teknik? Generation är ett unikt talangprogram för dig som vill satsa på att bygga ett starkt nätverk, personlig utveckling och att ge din karriär bästa möjliga start.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-10-31

Företagsnamn: Forefront

Mail till kontaktperson: ida.nydelius@novatalent.com

Länk till företag: https://emp.jobylon.com/jobs/190810-forefront-consulting-forefront-generation-talent-program-hosten-2024/

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Datavetenskap och mjukvaruutveckling Industriell ekonomi

Älskar du människor lika mycket som du älskar teknik?

Generation är ett unikt talangprogram för dig som vill satsa på att bygga ett starkt nätverk, personlig utveckling och att ge din karriär bästa möjliga start. I mer än ett decennium har vi väglett nyfikna och drivna personer till hur de blir riktigt bra managementkonsulter som bygger broar mellan människa och teknik.

Om Generation

Som trainee i Generation Talent Program blir du en del av en tätt sammansvetsad grupp av likasinnade talanger! Under 18 månader får du verktyg och erfarenhet av att driva projekt, verksamhetsutveckling, rådgivning och transformation inom IT i flera olika branscher. Varvat med dina uppdrag som konsult hos en eller flera av Forefronts kunder deltar du även på utbildningar inom ramen för talangprogrammet och coachas individuellt av våra ledare inom områden som människor, teknik och ledarskap.
– Start: September, 2024
– 18 månaders talangprogram
– Utveckla en bred kompetensbas
– Utforska olika kundprojekt för att se vilken inriktning du vill välja
– Ta del av utbildningsmoduler inom bl.a. ledarskap, problemlösning, finansiell modellering, kommunikation och mycket mer
– Placering i centrala Stockholm

Det här är Forefront

Vi – Forefront – är ett verksamhets- och IT-konsultbolag som föddes 2008. Idag är vi över 500 anställda, eller Frontiers som vi hellre kallar oss. Vi har som ambition att bli Sveriges bästa arbetsplats. Det gör vi genom att uppskatta varandras olikheter, ständigt blicka framåt och skapa en organisation som är lika modig som klok. Tillsammans är vi förenade av delade visioner och drivna av större ambitioner. Med kontor och Frontiers över hela Sverige strävar vi efter att få teknik och människa att gå hand i hand.

Vi ser gärna att du är:

– Nyfiken och ivrig att lära
– Analytisk och har stark problemlösningsförmåga
– Resultatdriven och ansvarstagande med en stark känsla av ägandeskap
– Kommunikativ och en riktig lagspelare
– Fakta- och databaserad i dina beslut

Du:

– Har relevant akademisk kandidatexamen inom t.ex. Ingenjörsvetenskap (gärna med inriktning mot industriell ekonomi eller datateknik), Företagsekonomi, Data & Systemvetenskap, eller liknande.
– Brinner för tech och människor.
– Behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift
– Dessutom är det starkt meriterande om du har en avslutad Masterexamen.

Vad kan du förvänta dig?

Vi tror att man lär sig bäst på jobbet. Därför spenderar våra traineer 80% av sin tid ute hos kund och 20% av sin tid på programtillhörande kompetensutveckling.
Att få en bred kompetens inom management consulting skapar stora möjligheter. Generation ger dig rätt verktyg och förutsättningar för att bli en riktigt vass managementkonsult med kompetens som håller över tid.

Låter detta som talangprogrammet för dig?

Vi intervjuar kandidater löpande och välkomnar därför din ansökan redan nu. Sista ansökningsdatum är 31 oktober.
I denna rekrytering samarbetar vi med Nova. Vid frågor kopplade till rekryteringsprocessen hör du av dig till Novas kontaktperson Ida Nydelius: ida.nydelius@novatalent.com.
Vid frågor om programmet, hör du med fördel av dig till programchef Anna Gestblom Bottner: anna.gestblom.bottner@forefront.se, 072-242 49 49
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×