Privatlärare – hjälp unga elever nå sina studiemål

Läxhjälp.nu samarbetar med några av Sveriges ledande organisationer inom läxhjälp och är i behov av duktiga privatlärare i Blekinge. Är du en positiv och motiverande person som älskar att hjälpa andra människor? Då kan detta jobbet vara för dig!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2025-01-31

Företagsnamn: Läxhjälp.nu

Mail till kontaktperson: kontakt@xn--lxhjlp-buad.nu

Länk till företag: https://xn--lxhjlp-buad.nu/laxhjalp-jobb/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Nu söker vi på läxhjälp.nu dig som vill arbeta med att hjälpa unga elever förbättra sina studietekniker och nå sina studiemål. Att arbeta som privatlärare är väldigt flexibelt och passar perfekt för dig som vill ha ett roligt extrajobb vid sidan av studierna.

Som privatlärare kan du själv välja dina ämnen som du har goda ämneskunskaper i och dessutom känner att du kan undervisa i. Inom de olika ämnena har vi även olika nivåer som du kan välja att undervisa i. Vi har elever i alla möjliga åldrar och årskurser som är i behov av läxhjälp. Det spelar därmed ingen roll om du är gymnasieelev, universitetsstudent/högskolestudent eller är nyexaminerad – du kan söka jobbet som privatlärare ändå.

Som privatlärare hos oss har du även möjligheten att välja om du vill hålla i fysiska undervisningar eller föredrar att hålla i digitala undervisningar. Om du väljer att ge läxhjälp online kan du bli matchad med elever från hela Sverige. Vill du veta mer om vår läxhjälp online kan du besöka vår hemsida: https://läxhjälp.nu/laxhjalp-online/.

Att vara privatlärare hos oss på läxhjälp.nu är inte bara ett roligt extrajobb, utan är även ett jobb som ger goda meriter på CV:et. Som privatlärare hos oss får du ett flertal utbildningar i bland annat pedagogik.

För att bli privatlärare hos oss vill vi att du:

  • Är positiv och motiverande
  • Har goda ämneskunskaper
  • Älskar att hjälpa andra människor
  • Kan arbeta några timmar i veckan
  • Kan tala och skriva flytande på svenska

Stämmer ovanstående punkter in på dig? Då ser vi gärna att du skickar in din ansökan på: https://läxhjälp.nu/laxhjalp-jobb/. Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om oss får du gärna besöka oss på: https://läxhjälp.nu.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×