Personlig assistent till kille i Karlskrona

VI söker någon som är intresserad av att arbeta ca 30%, kvällar, helger. Perfekt att kombinera med studier.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-08-15

Företagsnamn: Noa Personlig assistans AB

Mail till kontaktperson: cecilia@noass.se

Länk till företag: https://noass.se/ledig-tjanst/personlig-assistent-till-kille-i-karlskrona/

Utbildningsnivå: Magister/Master

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Kunden är 10 år och är född med en omfattande funktionsnedsättning. Han är i behov av övervakning och hjälp dygnet runt varför tjänsten omfattar arbete på såväl dagar som nätter och helger.

Som assistent till vår kund är ditt viktigaste uppdrag att göra hans dagar så innehållsrika och utvecklande som möjligt, givetvis utifrån hans eget behov och förmåga. Bland annat hjälper du till med mat (som ges via sond), mediciner, på- och avklädning, hygien och andningsgymnastik. Promenader i friska luften är också vanligt förekommande. När vår kund vilar eller sover handlar arbetet mestadels om övervakning.

I början av din anställning kommer du att få upplärning kring alla moment genomatt följa och utbildas av en rutinerad assistent.

Anställningen omfattas av kollektivavtal. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

Du arbetar till största del i kundens hem. Tillträde Augusti.

Det viktigaste för oss här på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är arbetsmoral, lyhördhet och omtanke. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt. Utbildning som personlig assistent, undersköterska, vårdbiträde eller motsvarande är meriterande.

För att vara aktuell för denna tjänst är du en person som trivs med att arbeta i en lugn och ordningsam tillvaro. Du är lyhörd för vår kunds behov och respekterar att hon själv styr sin vardag, samtidigt som du finns i närheten och stöttar vid behov.

NOA Personlig Assistans är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland och Skåne.

Tillbaka