EXIT 2023

EXIT 2023 är en examensutställning i medieteknik där årets kandidatarbeten från programmen Design av digitala spel, Digital bildproduktion och Digital ljudproduktion vid BTH Campus Karlshamn presenteras och ställs ut. Alla är varmt välkomna att besöka utställningen!

Tid: 2 juni kl. 10.00 – 14.00
Plats: Biblioteksgatan 4, Karlshamn

På den här sidan hittar ni även en digital version av utställningen som lägger fokus på de gestaltande arbeten som våra kandidatstudenter har tagit fram under våren 2023. Utställningen är indelad per utbildningsprogram, dvs. Design av digitala spel, Digital bildproduktion och Digital ljudproduktion; med undantag för ett antal programöverskridande arbeten. Varje kandidatarbete är representerat med en omslagsbild och en kort text. För varje kandidatarbete kan du dessutom klicka på bilden eller rubriken för att länkas vidare till de spel, interaktiva upplevelser, filmer, ljudproduktioner med mera som studenterna har tagit fram.

Scrolla ned på sidan för att titta bland kandidatarbetena, eller klicka på en av knapparna här nedan för att se kandidatarbeten från ett specifikt utbildningsprogram.

 

 

DESIGN AV DIGITALA SPEL DIGITAL BILDPRODUKTION DIGITAL LJUDPRODUKTION

 

DESIGN AV DIGITALA SPEL

DIGITAL BILDPRODUKTION

DIGITAL LJUDPRODUKTION

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×