Nina Dzamashvili Fogelström

Nina Dzamashvili Fogelström

Universitetsadjunkt

nina.dzamashvili.fogelstrom@bth.se

Institutionen för programvaruteknik, Rum J2338

0455-385865

Lite om mig...

Jag har tekniskt bakgrund och har flera års praktiskt erfarenhet inom kravhantering, projektstyrning och mjukvarukvalitet. De senaste åren på BTH jag har ansvarat för industriella utvecklingsprojekt. Se: http://www.bth.se/com/studentprojekt.nsf

Jag har agerat som mentor för mer än 30 tekniska utvecklingsprojekt i samarbete med Ericsson, Fujitsu, HiQ, CSC, Telenor m.fl. Mitt arbete i dessa projekt har varit att coacha teamen i kravfångst och dokumentation, kundkontakt, skapa och underhålla produkt backlog, samt sprintplanering och kommunikation av progress både skriftligt och genom sprintdemos. Jag också arbetat med att välja teststrategi, planering av tester och kommunikation av test resultat.

På BTH jag har varit ansvarig för olika kurser och har också ansvarat för Kandidatprogrammet i Software Engineering under 2011-2016. Jag har forskat inom agil utveckling, kravhantering och beslutsfattande inom mjukvaruindustri och har licentiatexamen i programvaruteknik från 2009.

Innan BTH jag har arbetar som utvecklare och databas designer i hemlandet Georgien. Mina intressen är mjuka aspekter i mjukvaruutveckling, beslutsfattande, krav, och projektstyrning. Kvalitet och test är också områden som jag tycker är spännande.

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×