Studievägledning

STUDIEVÄGLEDNING

Vi finns till för dig som behöver vägledning och information inför högskolestudier och under din studietid hos oss. Ett samtal med en studievägledare kan till exempel gälla frågor om regler för behörigheter och urval, utbildningsinnehåll och inriktning, arbetsmarknadsfrågor eller hur man planerar sin utbildning och väljer kurser. En vanlig fråga är också “Jag vet att jag vill läsa men inte vad”. Vi hjälper dig att hitta din väg.

Du är välkommen att boka tid för personligt vägledningssamtal eller ställa din fråga direkt till oss.

Kontaktinformation

E-post: studievagledning@bth.se

TELEFON: 0455-38 53 00

Ordinarie telefontider:

Tisdag:   10.00-12.00
Onsdag: 10.00-12.00
Torsdag: 10.00-12.00

Webbvägledning:

Du kan också träffa oss via webbkamera. Ring eller mejla, så berättar vi hur.

 

 

BTH har två campus, ett i Karlskrona och ett i Karlshamn. Du kan träffa oss på båda orterna.

Campus Gräsvik, Karlskrona:

Måndag-fredag

Campus Karlshamn

Måndagar: förmiddag
Onsdagar
Fredagar: enligt överenskommelse

Fråga studievägledningen

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Behandling av dina personuppgifter

För att svara på din fråga behöver BTH behandla dina personuppgifter. Behandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse.

Blekinge Tekniska Högskola är personuppgiftsansvarig för behandlingen och behandlar dina personuppgifter med stor hänsyn till din integritet och följer de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen (EU 2016/679) samt annan relevant lagstiftning.

Dina personuppgifter kommer endast att användas för att besvara din fråga om studievägledning. Lagring av dina personuppgifter sker så länge det är relevant för ändamålet och i enlighet med högskolans bevarande- och gallringsföreskrifter samt svensk arkivlagstiftning. Detta innebär att dina personuppgifter antingen sparas där det finns krav på arkivering eller tas bort efter en viss tidsperiod enligt vad som är angivet.

Då BTH är en myndighet kan handlingar som inkommer till Blekinge Tekniska Högskola vara att betrakta som allmän offentlig handling.

För mer information om hur BTH behandlar personuppgifter se: www.bth.se/personuppgifter