Kevelin, Kristianstad

Svart/vit bild på student

Vad uppskattar du mest med BTH?

Jag uppskattar friheten och resurserna som bildproduktionsprogrammet på BTH erbjuder. Det kräver en hel del disciplin att själv ta initiativ men det hjälper att fokusera på vad man vill ha ut av sina studier. Dessutom får man ta del av många inspirerande workshops med duktiga handledare.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Det viktigaste jag tar med mig är själva lärandet. Som högskolestudent handlar det sällan om att lära sig allt inom ett visst område utan snarare att hitta strategier och hjälpmedel för att kunna fortsätta sitt lärande i arbetslivet. Givetvis tar jag även med mig min portfolio och de vänner som jag fått under min tid här på BTH.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Om du planerar på att studera digitala medier så rekommenderar jag att du fundera på vad du vill ha ut av din utbildning. Som student kommer du bli introducerad till flera perspektiv inom programområdet, så testa dig fram, fundera på vad du skulle vilja arbeta med och vilka kunskaper som krävs. BTH har resurserna och människorna som kan hjälpa dig till nästa nivå men det krävs disciplin för att ta dig dit du vill.

4 mars 2022