Wadie, Syrien

Wadie, Digital bildproduktion

Varför valde du BTH?

I programmet Digital bildproduktion hittade jag möjligheterna som jag sökte efter, under undervisningen blev jag ännu mer nöjd gällande campusmiljön och staden Karlshamn allmänt.

Varför valde du din utbildning på BTH?

Jag som  privatfotograf söker alltid efter bästa platsen för att lära mig nya kunskaper. BTH ger stora möjligheter för mig som fotograf när det gäller kurserna, utrustningarna och lokalerna.

Vad är det bästa med BTH?

Campusmiljön, nära havet. Riktig skön miljö för att få inspiration och ta en lång promenad.

Vad är ditt drömjobb efter utbildning?

Jag lever drömmen just nu i mitt liv. Jag gör det jag älskar och studerar ämnet jag har alltid älskat. Att äga en egen studio är största drömmen som jag verkligen kan uppnå med hjälp av undervisningen jag får på BTH.

Vad tror du att du kommer att göra och jobba med efter studierna?

Försätta med fotografi och cinematografi som ett huvudyrke.

Vad är det bästa med Karlshamn?

Litet stad, personligen tycker jag om lugn och ro då finns det möjligheter för bättre fokus gällande fotografi. Och om man vill till en annan stad så finns det direkttåg mot Hässleholm, Lund, Malmö och även Köpenhamn.

Största skillnaden mellan gymnasiet och högskolan?

Kraven på resultaten man borde få i sin undersökning. På gymnasiet så räcker det ofta med att göra något åtminstone men det är inte så på högskolan. Man behöver utvecklas hela tiden och alltid lära sig nya saker.

Hur ser en bättre värld ut?

Jag tycker att folk borde ge mer kredit för studenterna som går estetik och konstprogram. Att vara en läkare eller fotograf, ingenjör eller designer. Alla följer sina drömmar och folk borde sluta bedöma andras drömmar.

Vilken är din drivkraft?

Mina föräldrar och vänner. I livet allmänt och särskilt i yrket som kräver ett eget arbete så behöver man alltid stöd, oftast så blir det resultaten inte som man tänker vilket leder till att man ger upp. Därför är det superviktig att ha en positiv miljö. Jag minns ett citat som säger: Säg åt mig vilka som är dina vänner, så säger jag vem du är. Vilka man hänger med och umgås med kan reflektera väldigt mycket av ens liv.

9 februari 2022

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×