Student, Civilingenjör i maskinteknik, 300 hp

Foto på Kian

Kian, Civilingenjör i maskinteknik

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag är 24 år gammal och gillar teknik, speciellt bilteknik. Jag älskar fotboll och att träna. Jag gillar att komma ut ur min komfortzon och prova utmanade aktiviteter och äventyr. Sist men inte minst är jag en väldigt ambitiös person med många drömmar och mål.

Jag pluggar Civilingenjör i Maskinteknik. Jag går mitt fjärde år och läser min masterutbildning inriktning innovativ och hållbar produktutveckling. På gymnasiet gick jag naturvetenskapligt program.

Intervju med Kian

Vad uppskattar du mest med BTH?

Jag GILLAR verkligen den nära kontakten som man har med sina lärare och att man blir omhändertagen på ett bra och naturligt sätt. Man känner sig aldrig ensam. Jag gillar även alla aktiviteter som finns oavsett om det är akademiska, idrotts- eller fritidsaktiviteter.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Det är väldigt mycket… Mycket kunskap, alla projekt där vi har verkligen implementerat den teoretiska delen och arbetat med både stora som små företag såsom Evomatic, Volvo VCBC, Roxtec, Karlskrona kommun. Jag har skaffat vänner för livet och även fått bra kontakt med många företag där jag har möjlighet att jobba i framtiden om jag vill.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Jag vill börja med att säga: var inte rädd att du ska sakna din familj, dina vänner, att det ska vara svårt med boende eller för något annat. Alla dessa ”rädslor och känslor” snurrade hos mig innan jag började på BTH. Du kommer väldigt snabbt in i det, och det är absolut inte svårt att skaffa sig vänner, du kommer aldrig behöva vara själv om du själv inte vill. Här finns det allt enligt mig, utbildning, skoj, kunskap, idrott, fritidsaktiviteter och mycket mer. Det viktigaste är att du har viljan, allt annat kommer av sig själv.

Vad har du för framtidsplaner?

Mina planer är jobba som projektledare och produktutvecklare, först ett par år i Sverige och sedan utomlands. USA och Japan är de två länder som står högst upp på listan. Jag gillar bilar och vill helst jobba inom bilindustri och vill bidra till en hållbar värld med bättre livsstandard.

Fråga Kian

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×