Student, Design av digitala och immersiva upplevelser, 180 hp

Lizzy, Design av digitala och immersiva upplevelser

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag är en färgglad, kreativ idéspruta som älskar allt som har med design och kreativitet att göra!

Intervju med Lizzy

Varför valde du att studera på BTH?

Skolan ligger nära min hemstad och jag har bott på olika platser i Sverige de senaste åren och kände att det skulle vara skönt att studera i närheten av där jag bor. Dessutom har jag bara hört bra saker om BTH och de har väldigt unika utbildningar där flertalet var intressanta för mig.

Vad uppskattar du mest med BTH?

Gemenskapen, helt klart. Man skapar så många nya kontakter och man får otroligt bra vänner. Man promenerar in på skolan och vips så har man tio nya vänner! Lärarna är också jättebra och väldigt hjälpsamma. De gör verkligen allt för att se till att du som student lyckas och mår bra.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Bara kör! Jag sa i flera år att jag aldrig skulle studera mer efter gymnasiet. Men efter ett antal år så tog jag mig i kragen och sökte lite kurser fristående som var jätteroliga. Jag bestämde mig därför för att söka ett helt program och jag har aldrig ångrat mig. Jag funderar till och med på att läsa vidare ytterligare efter mina tre år här på BTH.

Fråga Lizzy

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×