Student, Webbprogrammering, 180 hp

Foto på Idrees

Idrees, Webbprogrammering

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag läser Webbprogrammering 180 hp och på gymnasiet läste jag Teknikprogrammet. 

Intervju med Idrees

Varför valde du att studera på BTH?

Jag valde BTH av två anledningar: dels för att min bror studerade på BTH sedan tidigare och dels för att jag fick ett väldigt bra intryck av de studenter som besökte min gymnasieskola när jag gick tredje året.

Vad uppskattar du mest med BTH?

Det jag uppskattar mest är att lärarna är tillgängliga, oavsett om det är på campus eller digitalt. Sedan finns det inget som slår utsikten över vattnet när man sitter i biblioteket och pluggar. KIDS idrottsförening arrangerar dessutom aktiviteter fotboll, basket, pingis, volleyboll med mera dit alla är välkomna.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Att studera på en högskola skiljer sig från gymnasiet. Man lär sig ta ansvar själv och lär dig disciplin vilket har hjälpt mig enormt mycket under mina studier.

Vad har du för framtidsplaner?

Till att börja med så vill jag jobba som utvecklare men sedan har det alltid varit en dröm att starta eget konsultföretag.

Fråga Idrees

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×