Student, Webbprogrammering, 180 hp

Edvin, Webbprogrammering

Edvin, Webbprogrammering

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Mina största drivkrafter är nyfikenhet och envishet. Något jag vill uppnå i livet är att kämpa hårt för att klara nå mina mål och aldrig ge mig.

Intervju med Edvin

Varför valde du BTH?

Jag valde BTH för att det är en skola med bra rykte som innehar ett brett sortiment av bland annat tekniska utbildningar. Under min tid på gymnasiet träffade jag många gamla studenter som endast pratat gott om utbildningen och skolan vilket kändes väldigt tryggt.

Varför valde du din utbildning på BTH?

Jag valde Webbprogrammering på BTH eftersom jag i gymnasiet blev introducerad till webbutveckling och har sen dess haft ett stort intresse inom både programmering och utveckling.

Vad är det bästa med BTH?

Det bästa med BTH är det breda sortimentet av utbildningar samt den fina tekniska utrustning som skolan innehar. Den vackra utsikten och de stora fina lokalerna i skolan är också ett stort plus.

Vad är ditt drömjobb efter utbildningen?

Mitt drömjobb är att både vara fullstack utvecklare samt egenföretagare. Efter studierna kommer jag förmodligen jobba som konsult.

Vad är det bästa med Karlskrona/Karlshamn?

Karlskrona är en vacker stad med mycket historia bakom sig. Det bästa med staden är den fina skärgården och sommarkvällar då solnedgångarna är som vackrast.

Största skillnaden mellan gymnasiet och högskolan?

Den största skillnaden jag upplevde mellan gymnasiet och högskolan är att jag som student behöver ta mycket mer ansvar för mina studier. Man lär sig mycket mer då utbildningarna är väldigt specifika medans gymnasiet har många grundkurser.

Hur ser en bättre värld ut och hur vill du bidra till att världen blir sådan?

En bättre värld enligt mig är där människor stöttar varandra och hjälps åt vad det än gäller. Jag vill bidra till att världen blir så genom att stötta dom i min omgivning så mycket jag kan.

Fråga Edvin

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×