EXIT 2024

EXIT 2024 är en examensutställning i medieteknik där årets kandidatarbeten från programmen Design av digitala och immersiva upplevelser, Digital bildproduktion, Digital ljudproduktion och Design av digitala upplevelser för lärande vid BTH Campus Karlshamn presenteras och ställs ut. Alla är varmt välkomna att besöka utställningen!

Tid: 31 maj kl. 10.00 – 14.45
Plats: Hus B – Biblioteksgatan 4, Karlshamn

Avslutningsceremonin för våra examensstudenter går av stapeln direkt efter EXIT. Här tackar vi av våra studenter med några ord från oss på BTH och kommer även dela ut diplom till några examensarbeten som har gjort det lilla extra. Detta år kommer även avslutningsceremonin livesändas i 360 video.

Tid: 31 maj kl. 15.00
Plats: Rio Grande, Hus A – Biblioteksgatan 4, Karlshamn
Länk:  Livestream – Sändningen går live 15:00

 

På den här sidan hittar ni dessutom en digital version av utställningen som lägger fokus på de gestaltande arbeten som våra kandidatstudenter har tagit fram under våren 2024. Nytt för i år är att vår distansutbildning Design av digitala upplevelser för lärande på 120 hp deltar i utställningen med sitt examensarbete på 15 hp. Sidan är indelad per utbildningsprogram, dvs. Design av digitala och immersiva upplevelser, Digital bildproduktion, Digital ljudproduktion och Design av digitala upplevelser för lärande; med undantag för ett antal programöverskridande arbeten. Varje arbete är representerat med en omslagsbild och en kort text. För varje arbete kan du dessutom klicka på bilden eller rubriken för att länkas vidare till de presentationsfilmer av sina arbeten som studenterna har tagit fram.

Scrolla ned på sidan för att titta bland arbetena, eller klicka på en av knapparna här nedan för att se arbeten från ett specifikt utbildningsprogram.

 

 

 

DESIGN AV DIGITALA OCH IMMERSIVA UPPLEVELSER
DIGITAL BILDPRODUKTION DIGITAL LJUDPRODUKTION
DESIGN AV DIGITALA UPPLEVELSER FÖR LÄRANDE

 

DESIGN AV DIGITALA OCH IMMERSIVA UPPLEVELSER

DIGITAL BILDPRODUKTION

DIGITAL LJUDPRODUKTION

DESIGN AV DIGITALA UPPLEVELSER FÖR LÄRANDE