Välkomstbrev Sjuksköterskeprogrammet – VT-22

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Sjuksköterskeprogrammet!

Välkommen till Sjuksköterskeprogrammet 180 hp!

Uppdatering 2022-01-12! Uppropet kommer genomföras digitalt, inte på Campus Karlskrona på grund av rådande Corona-restriktioner! Uppropet är den 17 januari, kl. 09.00 och sker i konferensverktyget ”Zoom”. Här finns beskrivet hur du kan installera Zoom

Klicka här för att delta i uppropet: https://bth.zoom.us/j/6546884057

Efter uppropet hälsar rektor Mats Viberg och prefekt Lisa Skär dig välkommen till BTH följt av information från studentkåren och stödfunktioner på BTH.

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig och delta vid uppropet. Registreringen är öppen mellan 23 december 2021 och 3 januari 2022. Om du inte registrerar dig inom registreringsperioden kommer du förlora din plats på programmet. Läs mer om registrering nedan.

Uppdatering 2022-01-04! sent antagna studenter (antagna efter 22 december) ska registrera sig på kurserna i Ladok för studenter 5 – 23 januari, se ”Det här ska du göra härnäst” nedan.

 

Varmt välkommen till BTH!

Therése Andersson

Programansvarig

therese.andersson@bth.se
Profilbild

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på uppropet (26 augusti)
Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 13 till 2022 vecka 17 Kurskod: KM1421

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 18 till 2022 vecka 22 Kurskod: OM1535

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 3 till 2022 vecka 7 Kurskod: OM1533

, 7,5 hp Studietid: 2022 vecka 8 till 2022 vecka 12 Kurskod: OM1534

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×