Välkomstbrev Sjuksköterskeprogrammet – VT-24

Grattis till din studieplats på BTH!

Välkommen till programmet Sjuksköterskeprogrammet!

För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna och delta vid uppropet. Registreringen är öppen 22 december 2023 till 8 januari 2024. Läs mer om registrering nedan.

Terminen startar måndagen den 15 januari 2024. Klockan 09.00 i Multisalen J1504 på Campus Karlskrona hälsar vi dig välkommen. Uppropet sker genom notering av närvaro när du kommer till salen. Om du absolut inte kan närvara vid uppropet måste du på förhand kontakta programansvarig.

Första veckan är en introduktionsvecka då programmets kurser startar och varvas med information och aktiviteter. Mer information om introduktionsveckan inklusive schema kommer att publiceras i Studentportalen.

Du har möjlighet att träffa Studentstöd som kan ge dig tips och svara på frågor inför terminsstart. De finns på plats den 11 januari kl. 11:00-13:00 i hus J, plan 2, Campus Karlskrona, Valhallavägen 1. På plats finns också IT-helpdesk som hjälper till med studentkonton. Passa på att samtidigt utforska vårt fina Campus och skaffa ett BTH-kort i receptionen.

Varmt välkommen till BTH!

Therése Andersson

Programansvarig

therese.andersson@bth.se
Profilbild

Det här ska du göra

1. Aktivera ditt studentkonto (från 26 juli)
Du kommer att få ett epost med länk till aktiveringen. Du kan läsa mer på Studentportalen – Kom igång.

2. Registrera dig på kurserna (från 26 juli)
För att behålla din plats på programmet måste du registrera dig på kurserna. Instruktioner finns på Studentportalen – Kom igång.

3. Delta på uppropet (26 augusti)
Om du av någon anledning inte kan närvara vid uppropet måste du kontakta programansvarig. Om du inte deltar vid uppropet eller inte meddelat att du inte kan närvara förlorar du din plats på programmet.

Lärplattform och utrustning

BTH förutsätter att alla studenter har tillgång till egen dator. Det finns endast en begränsad tillgång till datorer i våra datorsalar på campus. Du behöver även ha tillgång till kamera, headset med mikrofon och internetuppkoppling vid digital undervisning. Här hittar du eventuella rekommendation om prestanda för din dator.

Lärplattformen Canvas används för samtliga kurser och program på campus och i digital undervisning. När du aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig på kurs har du access till program- och kurssidor i Canvas.  Här hittar du mer information om Canvas, Zoom och andra digitala verktyg som du har tillgång till på BTH.

Program- och kursinformation

Information från programansvarig om programmet och från kursansvarig om kurser hittar du på respektive sida i Canvas. Deltagande på program- och kursupprop är alltid obligatoriskt. Om du av någon anledning inte kan delta ska du meddela det till program- eller kursansvarig.

Kurser under den inledande terminen är:

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 13 till 2024 vecka 17 Kurskod: KM1421

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 18 till 2024 vecka 22 Kurskod: OM1535

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 3 till 2024 vecka 7 Kurskod: OM1533

, 7,5 hp Studietid: 2024 vecka 8 till 2024 vecka 12 Kurskod: OM1534

Har du frågor?

Om du fortfarande har frågor efter att du läst välkomstbrevet och besökt sidan
Nyss antagen, kontakta då studentreception@bth.se.

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×