Student, Produktutveckling, 120 hp

Anastasia, produktutveckling

Anastasia, Produktutveckling

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag är en kreativ person som vanligtvis håller på med hantverk och konst, men som även spenderar halva livet i stallet. Vid sidan om mina studier så jobbar jag med CAD konstruktion, och tycker om att ha många bollar i luften på en och samma gång. Jag letar ständigt efter nya projekt där jag kan utveckla mina idéer och ta lärdom från andra.

Intervju med Anastasia

Varför valde du att studera på BTH?

Jag valde BTH för att de erbjöd distansprogram vilket var något jag letade efter så att jag skulle kunna varva studierna med arbete och praktik för erfarenhetens skull. Distans schemat gjorde studierna flexibla och det gjorde det möjligt att passa ihop schemat med fristående kurser.

Vad uppskattar du mest med BTH?

Vad jag uppskattar med BTH är att många kurser överlappar med varandra så att man går kurser ihop med studenter från andra program. Då kan man ta lärdom från andra som kommer från en annan bakgrund och har andra mål än vad en själv har och man kan på så sätt knyta många värdefulla kontakter för framtiden.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Att se till att ha roligt när man studerar. Om man faktiskt försöker sätta sig in i ämnena man studerar och inte bara försöker klara kurser bara för att ha det gjort, så kommer man komma väldigt långt. Det hjälpte mig att hålla motivationen uppe och samtidigt förbereda mig för de tyngre ämnena som skulle kräva mer av mitt fokus. Med den motivationen kunde jag då effektivisera mitt arbete och prestera ännu bättre.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Att man ska välja utbildning efter vad man själv vill och är intresserad av. Man behöver inte känna att en utbildning är bättre än en annan. Se skolan som ett verktyg att ta dig längre istället för att din utbildning ska bestämma vart du hamnar.

Fråga Anastasia

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×