Student, Produktutveckling, 120 hp

Markus, Produktutveckling

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag kommer från Borlänge men har flyttat ner till en gård i Halland med min sambo.

Är utbildad gymnasieingenjör som därefter säsongsarbetat i några av Sveriges turistorter för att sedan hitta tillbaka till studierna.

Intervju med Markus

Varför valde du att studera på BTH?

Jag ville plugga på distans. BTH har ett brett utbud av tekniska utbildningar vilket gjorde att när jag sökte runt efter utbildningar att gå så stötte jag på BTH flertalet gånger och varje gång kände jag mig mer och mer nyfiken på skolan. Till slut bestämde jag mig för att söka hit.

Vad uppskattar du mest med BTH?

Hjälpsamheten och strukturen. Alla lärare och annan personal på skolan hjälper en med det man vill ha hjälp med. Man känner sig aldrig som en last för att man frågar något och man får känslan av att lärarna istället tycker det är bra att man reder ut sina frågor.

Det är också väldigt tydligt vad som ska göras i de olika kurserna och hur man går tillväga.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Att ensam inte är stark. Jag har fått lära mig att genom att arbeta tillsammans med mina klasskamrater, att genom att ge och ta emot kunskap och genom att vara öppen för feedback så har vi alla haft lättare att ta oss igenom skolgången.

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Kör, ni kommer inte att ångra er, allting löser sig. Skulle ni ångra er, så löser sig det med.

Vad har du för framtidsplaner?

Jag vill jobba med hållbar produktutveckling, vad det innebär återstår att se men jag tvivlar inte på att jag har hittat rätt.

Fråga Markus

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×