Dags att anmäla sig till höstens utbildningar och kurser

Studenter i vår miljö

Att studera är en investering. Du lägger tid, ofta flera år, för att under resten av livet få avkastning i främst ditt arbetsliv – men även i andra delar av livet. Givetvis kan det vara svårt att välja. Men kom ihåg att studier och en utbildning är en början på något som du sedan fortsätter forma i hela ditt yrkesliv.

Vilken utbildning du än väljer ger den dig ett bra förhållningssätt till kunskap och ett sätt att se på saker som gynnar dig – vad du än gör sedan. Våra utbildningar är inom områden som ständigt utvecklas och där det dyker upp nya arbetsuppgifter, nya roller och nya sätt att arbeta.

Se här för att veta vad du lär dig och vad du kan jobba med efter olika utbildningar.

Campus eller distans?
De flesta av våra utbildningar ges på campus. Du går då på föreläsningar och seminarier på plats. Även om du inte har föreläsningar kan du använda dig av datorsalar, bibliotek och grupprum för dina studier. På campus finns kafé och restaurang samt mikrovågsugnar där du kan värma mat.

Distansstudier innebär helt enkelt att du inte behöver vara här på BTH när du pluggar, utan hela din utbildning sker på webben och undervisningen bedrivs med vår lärplattform. Distansstudier är mer flexibla och passar  bra om du vill kombinera jobb med studier eller om du inte vill flytta. En del distansutbildningar är helt webbaserade och utan fysiska träffar, men det finns distansutbildningar som har obligatoriska träffar på campus. Därför är det viktigt att du tar reda på vad som gäller för just din utbildning. Hitta din distansutbildning.

Anmäl dig senast den 15 april
För att anmäla dig till någon eller några av våra utbildningar går du till Antagning.se. Där hittar du också information om sista kompletteringsdag, när du får antagningsbesked 1 och 2, sista svarsdag med mera.

5 april 2024

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×